2011. november 28., hétfő

Joyssy fekete csizma 1 Ft NMÁÁÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

A Joyssy technológiája
A Joyssy többfunkciós gyermekcipő, amely tökéletesen figyelembe veszi a gyermekláb speciális adottságait. A Joyssy minden más gyermekcipőnél puhább, és tökéletesen illeszkedik a lábra.
 
A Joyssy lelke az egyedi talp, amelynek hatására a kemény, egyenes talajon történő járás olyan, mintha puha, ruganyos alapzaton lépkednél.  Ennek tömérdek pozitív hatása van a lábakra és a testre, az agyat is beleértve. A megfigyelések azt mutatják, hogy a gyerekek nagyon szeretik azt az érzést, ami a Joyssyval jár, és gyakran le sem akarják vetni a cipőt. A Joyssyt egy komplex gyártási folyamatban állítják elő, amelynek részeként a cipő szerkezetében egy újfajta, a lábat folyamatosan friss levegővel ellátó (Active Airpump) rendszert alakítanak ki.
A kemény, egyenes talajon való járás - amelynek gyakran ki vagyunk téve - a Joyssy cipőben puhává és ruganyossá válik. Ennek tömérdek pozitív hatása van a lábra és az egész testre, beleértve az agyat is. Sok visszajelzés arról tanúskodik, hogy a gyerekek szeretik azt az érzést, ami a Joyssyban való lépésekkel jár, és legszívesebben le sem vennék a lábukról.
Neves orvosok, ortopéd sebészek és mozgásspecialisták a Joyssyt ajánlják!
Neves orvosok, ortopéd sebészek és mozgásspecialisták ajánlják a Joyssyt. A Joyssy titka elsősorban a talpszerkezetében rejlik. A cipő minden lépésnél azt az érzetet kelti, mintha viselője mezítláb járna egyenetlen talajon. A Joyssy cipő elősegíti az egészséges növekedést és rengeteg szórakozást jelent a gyerekek számára.
 
Már gyermekkorban is találkozhatunk komolyabb, nem csak az izmok elernyedtségén múló ortopédiai elváltozásokkal. Ilyen esetekben  legtöbbször a rossz heyzetben fixálódott deformitás célzott orvosi kezelése a cél: pl. fixálódott sarokcsont befelé dőlés és lúdtalp, achillesín rövidülés, dongaláb. Ezeben az esetekben az instabil talpú Joyssy gyermekcipő kizárólag a kezelőorvos engedélyével, a komplex kezelés egyik eszközeként akalmazható. A rendszeres orvosi ellenőrzés nélküli viselet ellenjavallt!
"Azoknál a gyermekeknél, akik növekedésük korszakában helytelen járásmódot vagy egészségtelen testtartást sajátítanak el, a statisztika szerint felnőttkorban gyakrabban lépnek fel háttáji és ízületi panaszok, mint azoknál, aki mozgatórendszere egészségesen fejlődik. A Joyssy cipő segíti a gyermekek egészséges növekedését, mert helyes járásmódra és egyenes tartásra sarkall, s eközben a szórakozást is garantálja – a rugalmas cipőtalpakon a gyerekek a trambulinon való ugráláshoz hasonló élményt kapnak. "



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 09:20
. Joyssy fekete csizma 1 Ft NMÁÁÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft