2011. augusztus 29., hétfő

PILGRIM, MARK - HTML5 - AZ ÚJ SZABVÁNY - Jelenlegi ára: 2 412 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
240845
PILGRIM, MARK
HTML5 - AZ ÚJ SZABVÁNY
Ha még nem ismerjük a HTML5 új szolgáltatásait, most végre elérkezett a pillanat! Ez a kötet hasznos információkkal szolgál arról, hogy a HTML nyelv legújabb változata miért és hogyan fogja jelentősen megváltoztatni a webfejlesztés módját. A HTML5 még mindig fejlesztés alatt áll, de az olyan böngészők, mint a Safari, a Mozilla, az Opera vagy a Chrome már sok-sok szolgáltatását támogatják, a mobilböngészők pedig még előrébb járnak. A HTML5 - az új szabvány végigvezet minket a nyelv e változatának legfontosabb újdonságain, számtalan gyakorlati példával, kóddal, ábrával és képernyőfelvétellel. Megtanuljuk, hogy a HTML5 segítségével hogyan adhatunk a weboldalakhoz videókat, kapcsolat nélküli lehetőségeket és még sok minden mást - és hogyan bírhatjuk működésre ezeket az elemeket. Megismerjük az olyan új nyelvi elemeket, mint a , a vagy a . Megismerkedünk a rajzvászonnal - azzal a kétdimenziós rajzfelülettel, amelyet a JavaScript segítségével programozhatunk. Videókat ágyazunk be a weboldalainkba külső bővítmények segítsége nélkül. A helymeghatározó Geolocation API segítségével lehetővé tesszük a weboldalaink látogatóinak, hogy közzétegyék a tartózkodási helyüket. A sütik lehetőségein messze túlmutató tartós helyi tárolást valósítunk meg. Kapcsolat nélküli webalkalmazásokat építünk, amelyek a hálózati kapcsolat megszakadása után is képesek működni. Megtanuljuk, milyen új beviteli elemeket használhatunk webes űrlapokon. Saját, egyéni szótárakat hozhatunk létre a HTML5-ben mikroadatok segítségével.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 412 Ft

Az aukció vége: 2011-09-05 17:15
. PILGRIM, MARK - HTML5 - AZ ÚJ SZABVÁNY - Jelenlegi ára: 2 412 Ft